POČETNA  /  ZA KOMPANIJE  /  ČESTA PITANJA  /  O NAMA  / KONTAK  / VESTI

PRIHODUJETE OD NAPLATE MESEČNIH RAČUNA?​

Vi ste toplana, vodovod, elektrodistribucija, vrtić, kablovska televizija, škola jezika, osiguravajuća kuća, sportski klub, teretana?

Da li ste znali da?

1 %
KORISNIKA

Kasni sa plaćanjem mesečnih obaveza ukoliko te obaveze pristižu u formatu papirnatih mesečnih računa.

1 %
KORISNIKA

Je spremno da usled nagomilavanja neplaćenih računa prekine da koristi uslugu ili čeka zastarevanje dugovanja.

1 %
KORISNIKA

Ne zna gde im se trenutno nalazi račun ukoliko je pristigao u papirnatom obliku.

  • Čekaju da se nakupe pa da plate
  • Ne znaju gde su im računi
  • Oni koji primaju račune nisu i oni koji plaćaju račune
  • Ne žele da čekaju u redu u banci

Najčešći razlozi

Za kašnjenje pri plaćanju računa

Put od kreiranja do plaćanja računa bez Plativoo-a:

Proces plaćanja računa:

Bez Plativoo-a

Sa Plativoo-om

 

last but not least

Pomoć sa naplatom računa iz socijalno ugroženih kategorija

Svesni smo da određene strukture stanovništva u Srbiji jako teško žive. Finansijska situacija ume da paralizuje celu porodicu. Nijedna kompanija ne želi da iseče struju i vodu višečlanoj porodici, ali iz godine u godinu imamo takve primere gde se kompanije percipiraju u negativnom svetlu. Iseći struju višečlanoj porodici znači da njihova deca neće moći da uče i rade domaće zadatke, što utiče na faktore koji povećavaju rizik da i buduća generacija živi u siromaštvu. Ipak to nije krivica kompanija, kao što često teška materijalna situacija u porodici nije krivica ni same porodice već zbir više spoljašnjih i unutrašnjih faktora u okruženju. Mi smo svesni problema i možemo da ga rešimo. Pomoću naše infrastrukture i već viđenih rešenja u svetu kao što je kickstarter, childafrica.org , možemo pomoći socijalno ugroženim porodicama da izmire svoja dugovanja ka kompanijama i na taj način daju šansu svojoj deci da izađu iz siromaštva. Zauzvrat, od socijalno ugroženih porodica očekujemo da motivišu svoju decu da uče školu i budu dobri đaci ne bi li omogućili učešće u našem programu. Danas je lako pratiti uspeh đaka putem aplikacije https://moj.esdnevnik.rs/login

Zadatak Plativoo-a je da omogući infrastrukturu za lako šerovanje i plaćanje računa i da putem marketinške kampanje i akcija pronađe “mecene” za socijalno ugrožene porodice. Humani ljudi postoje, potrebno im je omogućiti da pomognu.

Zašto se Plativoo način donacije razlikuje od ostalih humanitarnih aplikacija? Zato što rešava problem “nepoverena” i nenamenskog trošenja priloženog novca jer se osigurava da u računi plaćeni iz prve ruke, dok se u isto vreme deca motivišu da uče. Oba faktora su dostupna da se provere online.

Plativoo

Povećava brzinu pristizanja računa od kompanije do korisnika za

99%

Šta ako kompanija već ima svoje custom rešenje za online plaćanje računa?

Mnoge kompanije imaju svoja custom rešenja za elektronsko plaćanje računa. Kao što i hoteli imaju svoje custom sajtove gde mogu da primaju rezervacije. Ipak, 99% hotela u svetu pospešuje svoju prodaju putem Booking.com-a.

Plativoo ima NAVIKE korisnika.

Mi se bavimo UX-om pri plaćanju mesečnih računa i staramo se da se taj proces odvija što bezbolnije. Na taj način mi korisnicima stvaramo naviku da račune plaćaju na vreme uz pomoć Plativoo-a. Verujemo da je prioritet naših kompanija klijenata – da pruže dobru uslugu – dok je naš cilj da ta usluga bude pravovremeno plaćenja.

IZDAJETE MESEČNE RAČUNE?

Pomozite svojim korisnicima da blagovremeno dobiju, podele i plate račune!