Banke + Plativoo

Plativoo i banke su stvoreni jedno za drugo. Sinergija ova dva partnera pruža njihovim korisnicima izvanredno korisničko iskustvo kroz fintech inovaciju.

Šta Plativoo ima?

korisnike i njihove navike

Plativoo je potpuno posvećen građenju baze korisnika i navike da pri prijemu, agregaciji i plaćanju računa koriste Plativoo servis.

Kompanije

Plativoo na dnevnoj bazi kontaktira i širi listu kompanija koje putem ovog servisa distribuiraju svoje mesečne račune.

Fokus

Navike korisnika i kompanije koje distribuiraju račune su u našem stoprocentnom fokusu - što je uglavnom ono što manjka bankama koje same razvijaju svoja rešenja za distribuciju i plaćanje računa.

Činjenice:

Dobar korisnički osećaj i lakoća obavljana transakcionih aktivnosti online će biti glavni faktor retencije korisnika u budućnosti ako već nije i sada. Zato briga o unapređenju postojećeg UX-a i dodavanje novih vrednosti kroz isti predstavlja zdravu strategiju razvoja i održanja.

5x je skuplje privući nove korisnike nego zadržati stare. 

Šta dobijaju banke?

VRHUNSKO KORISNIČKO ISKUSTVO I DODATNU VREDNOST

Unapređenje postojećeg UX-a za svoje korisnike je ključna aktivnost u borbi za zadržavanje istih. Dodatna vrednost u smislu funkcionalnosti koja korisnicima rešava veliki problem – kao što je agregiranje i mesečno plaćanje računa.

NOV MARKETING KANAL

Plativoo svojim servisom targetira preko 80% populacije države Srbije – roditelje, preduzetnike, studente, stanodavce, podstanare, penzionere… Naš posao je da im omogućimo da agregiraju i dele račune, ali će oni te račune želeti i da plate na klik.

MILLENNIALS I GENERATION Z

Dobar UX je magnet za mlade i perspektivne korisnike koji nisu navikli da stoje u redovima već sve završavaju putem aplikacija.


Kako funkcioniše saradnja?

Plativoo je servis koji agregira račune svojih korisnika na jednom mestu. Plativoo želi da postane servis-interfejs koji povezuje račune svojih korisnika sa aplikacijama njihovih banaka kroz jedinstven i ergonomičan korisnički interfejs. Sada korisnici na jednom mestu mogu imati uvid u svoje račune i u isto vreme ih platiti na klik. Ova saradnja je otelotvorenje reči fintech čija poenta jeste da banke u spoju sa modernom tehnologijom svojim korisnicima olakšaju i unaprede život.


Kompetitivna prednost ili standard?

Saradnja između Plativoo-a i partnerskih banaka može u početku predstavljati kompetitivnu prednost za banke i za Plativoo. Ipak na duže staze, cilj Plativoo-a je da postane standardna nadogradnja bankarskog korisničkog iskustva te brzina implementacije saradnje između banke i Plativoo-a može predstavljati razliku između prednosti i zaostatka na tržištu.

Naši partneri:

Kontaktirajte nas

381 (21) 301 0552

dostupni od 10:00 do 19:00

Adresa  Braće Bošnjak 2a, Futog

Email info@plativoo.rs

Naši B2B korisnici