You are currently viewing Krvavec – ski kamp

Krvavec – ski kamp

U januaru mesecu, tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Krvavecu organizuje SkiBus dečiji ski kamp. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa, obuka neplivača, animacija za decu na bazenu i van njega, izlet u Ljubljanu, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dečijeg ski kampa.

U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

SkiBus dečiji ski kamp – Krvavec 2014 – GRUPA I
SkiBus dečiji ski kamp – Krvavec 2014 – GRUPA II

Kamp se odnosi na svu decu koja idu u školu. Cena ski kamapa za decu koja pohađaju osnovnu školu i decu koja su u srednjoj školi se razlikuje.
Ona deca, koja ne žele koristiti uslugu ski obuke i rada sa instruktorima, ne plaćaju punu cenu ski kampa.

SkiBus ponudu za dečiji ski kamp Krvavec kožete preuzeti ovde.