mesto Beograd
pocetak 10-10-2013
trajanje 4 dana
status
Turnir Zavrsen
Organizator:

www.eurobelgrade.org

+381 69 322 86 90

Lokacija:

 

EuroBelgrade 2013

Već treću godinu za redom Fakultet organizacionih nauka, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, organizuje internacionalni sportski studentski turnir – EuroBelgrade. Ove godine turnir će se održati od 10. do 14. oktobra u Beogradu. EuroBelgrade je jedan od najvećih turnira u Srbiji koji okuplja studente iz cele Evrope.

eurobelgrade voleyball 2012

Takmičari će imati priliku da se oprobaju u raznim sportovima, ali i da upoznaju nove ljude, da se zabave i nauče više o Srbiji i njenoj kulturi. Zbog toga, na EuroBelgrade-u su svi pobednici. Tokom turnira, studenti iz cele Evrope će se takmičiti u 6 sportskih disciplina: futsalu, košarci, odbojci, rukometu, vaterpolu i čirlidingu.

eurobelgrade vaterpolo

 Pored sportske strane turnira, studenti će moći da učestvuju u velikom broju različitih vansportskih aktivnosti. EuroBelgrade 2013 ima po nešto za svakoga, pa će za studente kojima je sport u drugom planu biti organizovan “Party Pack”. Tokom dana, oni će moći da se upoznaju sa znamenitostima, kulturom i tradicijom Beograda, a posle toga će moći da osete čari beogradskog noćnog života.

201223

Naši gosti će biti u prilici da se zabavljaju u najboljim klubovima, po kojima je Beograd nadaleko poznat. Učestvovanjem na turniru EuroBelgrade, studenti iz različitih dellova Evrope moći će da osete duh Beograda na jedan nesvakidašnji, “play and have fun” način.

 201235

EB 2013

 

 EuroBelgrade 2003 slike

Error 190: Invalid OAuth Access Token. Try using the admin panel to re-validate your plugin.

Comments are closed.