Pronadji, prijavi se, pobedi

BASKET – FONTANA KUP 2012

Takmičenja počinju 22. juna turnirom u basketu za najmlađe, zatim slede turniri za malo starije dečake i Trojka kup. Kao osnovni turnir, poslednji startuje basket za seniore i to 6. jula, koji traje tri dana. Za finalni dan 8. jula predviđena su finala Trojka kupa i seniorskog basketa, kao i revijalni program. Raspored i satnicu možete pratiti na sajtu.

 

2. nagrada 1. nagrada 3.nagrada
uskoro uskoro uskoro
2. mesto 1. mesto 3. mesto
uskoro  uskoro uskoro

Propozicije
Učestvuje 32 ekipe koje čine najviše 4 igrača (tri u igri i jedan na klupi).  Ekipa može da prijavi i tri igrača.
Prva faza takmičenja podrazumeva da svaka ekipa igra tri basketa protiv ostalih ekipa u svojoj grupi, pošto će žrebom biti određene 8 grupa po 4 takmičarske ekipe. U ovoj fazi timovi sakupljaju bodove tako što posle pobede osvajaju 2, poraz donosi 1, a nepojavljivanje ili eventualna diskvalifikacija ekipe 0 bodova. Takođe broji se i ukupna koš razlika, koja se gleda u slučaju da dve ekipe imaju isti broj bodova. U dalji tok takmičenja plasiraju se po dve ekipe iz svake grupe.

Nakon odigranih pomenutih susreta formiraju se parovi:  A1-B2, A2-B1, C1-D2 i C2-D1, E1-F2, E2-F1, G1-H2, G2-H1. Do kraja se igra po kup sistemu (pobednik ostaje).

Satnicu takmičenja pratite u meniju SATNICA i na oglasnoj tabli u toku turnira.

Svaki učesnik dobija majicu takmičenja. Ekipe su u obavezi da nastupaju u majicama takmičenja, osim ukoliko ne poseduju sopstvenu jednoobraznu opremu. Pored mnogobrojnih robnih nagrada, koje su rezervisane za finaliste turnira, prva ekipa osvaja i novčanu nagradu u iznosu od 100,000.00 din.

Ekipe popunjavaju prijavu na sajtu, u meniju PRIJAVA. Osim toga, ekipa je u obavezi da uplati kotizaciju u iznosu od3,500.00 din. Obaveza svih takmičara je i da organizaciji dostave fotokopiju lične karte kao i isti dokument na uvid. Ekipe koje ne ispune ove uslove do početka takmičenja neće biti u prilici da se takmiče.

Propozicije će opširnije biti naknadno objavljene i dostavljene kapitenima ekipa.

Pravila možete pogledati na ovom sajtu u meniju PRAVILA.

Takmičenje vode profesionalne KSS sudije, sa dugoogodičnjim stažom u seniorskoj košarci.

Obezbeđeni su električni semafor i najkvalitetnije kožne lopte za zagrevanje i odigravanje mečeva.

Celom toku takmičenja prisustvovaće profesionalno obezbeđenje.

Skrećemo pažnju takmičarima i publici da poštuju cilj organizatora takmičenja, a to je pre svega druženje i sportsko nadmetanje. Želimo da istaknemo lepe strane bavljenja sportom. Svako nepoštovanje opštepoznatih pravila FAIR-PLAY-amože biti sankcionisano diskvalifikaciom ekipe, odnosno udaljavanjem pojedinaca ili grupe iz publike.

Podsećamo da je u toku i prijavljivanje za Trojka kup Fontana, takmičenje u brzom šutiranju trojki. Ostale informacije pogledajte u meniju TROJKA KUP.

Posted under: Basket, Beograd, Jul 2012, Jun 2012, Turnir završen

Comments are closed.

Read previous post:
PRIJAVA ZA GOLMANE

Ako ste aktivni igrač ili golman malog fudbala, na ovoj stranici se možete prijaviti za naš servis "pronađi golmana/igrača"

Close